Mantu Design

Erilaisilla kivilajeilla uskotaan olevan erilaisia energioita ja kiviä onkin jo ammoisina aikoina käytetty apuna mm. energiahoidoissa. Nykypäivänäkin kivien uskotaan olevan energeettisiä. Niillä kerrotaan olevan suojaavia, maadoittavia, hoitavia ja puhdistavia vaikutuksia ja ne tukevat ihmistä eteenpäin omalla polullaan.

Jokainen kivi on omanlaisensa ja omaa aivan oman energiansa.

Haluatko sinä tutustua eri kivilajien ominaisuuksiin, kun valitset kivistä valmistettuja koruja? Vai luotatko valinnassa omaan intuitioosi? 

Jokaisen korun mukana saat pienen lappusen, josta voit lukea tietoa korussasi käytetyistä kivistä ja niiden energioista.

Mantu Design -koruissa on käytetty erilaisia kivihelmiä valmistajan oman intuition perusteella. Korut valmistetaan käsityönä Iin Kuivaniemellä, Pohjois-Pohjanmaalla. Jokainen koru on uniikki, joten tilaa omasi nopeasti, heti kun sen löydät.

Korujen osat tulevat meille suomalaiselta toimittajalta ja kaikki korujen metalliosat on testattu Suomessa, jotta ne varmasti täyttävät Suomessa voimassa olevat turvallisuusmääräykset.


55 tuotetta
  • Sivu 1 / 1