Painotuotteiden brändipaketti

Painotuotteiden brändipaketti

331,08 €
sis. 24 % ALV
Haluatko uudistaa yrityksesi painomateriaalit niin, että ne tukevat ulkoasultaan yrityksesi brändiä ja tunnistettavuutta? Lue tuotekuvaus alta!

Puuttuuko sinulta käyntikortit? Tarvitsetko näyttävät flyerit jaettavaksi? Haluatko uudistaa yrityksesi painomateriaalit niin, että ne tukevat ulkoasultaan yrityksesi brändiä ja tunnistettavuutta?

Visualistin ammattitaidolla suunnittelen sinulle juuri sinun brändiäsi tukevat painomateriaalit markkinointiisi.

 

Miksi ostaisit painotuotteiden brändipaketin?

Brändin mukaiset, keskenään yhtenevät painomateriaalit luovat laadukkaan ja luotettavan mielikuvan kohdeyleisöllesi! Ne myös auttavat sinua ja yritystäsi jäämään mieleen ja erottumaan massasta.

  • Painotuotteiden brändipaketissa saat kerralla kolmen eri painotuotteen suunnittelu- ja taittotyön, esimerkiksi käyntikortin, A4- tai A5-kokoisen esitteen sekä lahjakortin
  • Esite suunnitellaan 1-puoleisena, käyntikortti ja lahjakortti halutessasi myös 2-puoleisina.
  • Saat valmiit, hyväksymäsi vedokset sähköpostiisi painokelpoisina pdf-tiedostoina, jolloin sinun on helppo teettää tuotteet valmiiksi haluamassasi painotalossa.

Osta painotuotteiden brändipaketti nyt, niin olen sinuun yhteydessä jo seuraavana arkipäivänä. Lähetän sinulle sähköpostitse lomakkeen, jossa kysyn perustietoja yrityksestäsi.

Lomakkeen täyttämällä varmistamme, että tilaamistasi visuaalisista suunnitelmista tulee juuri sinun brändiäsi tukevat ja massasta erottuvat.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.