Mantu-rannekoru (vuorikristalli, punainen jaspis)
Mantu-rannekoru (vuorikristalli, punainen jaspis)

Mantu-rannekoru (vuorikristalli, punainen jaspis)

17,50 €
sis. 24 % ALV
Punaisen jaspiksen ja vuorikristallin upea yhdistelmä sekä lämmin puu muodostavat kauniin kokonaisuuden tässä rannekorussa. Lue tuotekuvaus alta.
Toimitus 1-3 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

Upea Mantu-rannekoru on aina uniikki! Valitse oma korusi intuition kautta. Kutsuuko juuri tämä koru sinua vai antaisitko sen lahjaksi?

Maanläheinen, lämmin puu on kevyt kantaa ranteessa. Pääosin mustaksi lakatuista puuhelmistä valmistettuun rannekoruun tuo omaa energiaansa voimakas vuorikristalli sekä maadoittava, intohimon kiveksikin kutsuttu punainen jaspis.

Kauniin siniset välirondellit lisäävät koruun hieman iloa ja antavat sopivasti pilkettä silmäkulmaan.

Koru sopii mainiosti niin arkeen kuin juhlaankin piristykseksi. Pue se ranteeseesi vaikkapa muutoin yksinkertaisen asun seuraksi. Väreiltään tämä koru sopii upeasti vaikkapa pikkujouluihin!

Rannekoru on koottu joustonauhaan, joka mahdollistaa helpon pukemisen ja riisumisen. Joustonauhan päät on tarkoituksella jätetty hieman pitkähköksi, jolloin ne saattavat pilkistää helmien välistä, kun korua venytetään riittävästi. Nauhan päät on helppo pujottaa piiloon helmien sisään. Halutessasi voit huoletta lyhentää päitä saksilla.

Rannekorun metalliset somisteet ovat nikkelivapaata korumetallia. Puu- ja vuorikristallihelmet ovat 8mm, punainen jaspis 6mm. Korun sisämitta on n. 18,5cm

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.