Mantu-rannekoru (vuorikristalli, lapis latsuli)
Mantu-rannekoru (vuorikristalli, lapis latsuli)

Mantu-rannekoru (vuorikristalli, lapis latsuli)

17,50 €
sis. 24 % ALV
Lapis latsulin ja vuorikristallin upea yhdistelmä sekä lämmin puu muodostavat kauniin kokonaisuuden tässä rannekorussa. Lue tuotekuvaus alta.
Toimitus 1-3 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

Upea Mantu-rannekoru on aina uniikki! Valitse oma korusi intuition kautta. Kutsuuko juuri tämä koru sinua vai antaisitko sen lahjaksi?

Maanläheinen, lämmin puu on kevyt kantaa ranteessa. Pääosin puuhelmistä valmistettuun rannekoruun tuo omaa energiaansa voimakas vuorikristalli sekä kolmannen silmän kiveksi kutsuttu, ylellisen sininen lapis latsuli.

Kauniin siniset välirondellit lisäävät koruun hieman iloa ja antavat sopivasti pilkettä silmäkulmaan.

Koru sopii mainiosti niin arkeen kuin juhlaankin piristykseksi. Pue se ranteeseesi vaikkapa muutoin yksinkertaisen asun seuraksi.

Rannekoru on koottu joustonauhaan, joka mahdollistaa helpon pukemisen ja riisumisen. Joustonauhan päät on tarkoituksella jätetty hieman pitkähköksi, jolloin ne saattavat pilkistää helmien välistä, kun korua venytetään riittävästi. Nauhan päät on helppo pujottaa piiloon helmien sisään. Halutessasi voit huoletta lyhentää päitä saksilla.

Rannekorun metalliset somisteet ovat nikkelivapaata korumetallia. Puu- ja vuorikristallihelmet ovat 8mm, lapis latsuli 6mm. Korun sisämitta on n. 18,5cm

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.