Mantu-rannekoru (tiikerinsilmä)
Mantu-rannekoru (tiikerinsilmä)

Mantu-rannekoru (tiikerinsilmä)

17,00 €
sis. 24 % ALV
8mm puuhelmistä valmistettuun koruun tuovat energiaa samankokoiset tiikerinsilmät. Topaasinväriset välirondellit lisäävät iloa koruun. Lue tuotekuvaus alta.
Toimitus 1-3 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

Upea Mantu-rannekoru on aina uniikki! Valitse oma korusi intuition kautta. Kutsuuko juuri tämä koru sinua vai antaisitko sen lahjaksi?

Maanläheinen, lämmin puu on kevyt kantaa ranteessa. Pääosin puuhelmistä valmistettuun rannekoruun tuo maanläheistä ja voimauttavaa energiaa tiikerinsilmä. 

Kauniin topaasin väriset välirondellit lisäävät koruun hieman iloa ja antavat sopivasti pilkettä silmäkulmaan.

Koru sopii mainiosti niin arkeen kuin juhlaankin piristykseksi. Pue se ranteeseesi vaikkapa muutoin yksinkertaisen asun seuraksi.

Rannekoru on koottu joustonauhaan, joka mahdollistaa helpon pukemisen ja riisumisen. Joustonauhan päät on tarkoituksella jätetty hieman pitkähköksi, jolloin ne saattavat pilkistää helmien välistä, kun korua venytetään riittävästi. Nauhan päät on helppo pujottaa piiloon helmien sisään. Halutessasi voit huoletta lyhentää päitä saksilla.

Rannekorun metalliset somisteet ovat nikkelivapaata korumetallia. Puu- ja tiikerinsilmähelmet ovat 8mm. Korun sisämitta on n. 18cm

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.