Mantu-rannekoru (savukvartsi)
Mantu-rannekoru (savukvartsi)

Mantu-rannekoru (savukvartsi)

17,00 €
sis. 24 % ALV
8mm puuhelmistä valmistettuun koruun tuovat energiaa samankokoiset savukvartsihelmet. Punaiset välirondellit lisäävät iloa koruun. Lue tuotekuvaus alta.
Toimitus 1-3 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

Upea Mantu-rannekoru on aina uniikki! Valitse oma korusi intuition kautta. Kutsuuko juuri tämä koru sinua vai antaisitko sen lahjaksi?

Maanläheinen, lämmin puu on kevyt kantaa ranteessa. Pääosin mustaksi lakatuista puuhelmistä valmistettuun rannekoruun tuo maadoittavaa ja voimauttavaa energiaa läpikuultavan kaunis savukvartsi.

Savukvartsi on todella monipuolinen ja elämäniloinen kivi. Sen kerrotaan auttavan kantajaansa hahmottamaan omat todelliset tarpeensa. Käytä sitä silloin, kun kaipaat apua oman itsesi kuuntelemiseen.

Kauniin punaiset välirondellit lisäävät koruun hieman iloa ja antavat sopivasti pilkettä silmäkulmaan.

Koru sopii mainiosti niin arkeen kuin juhlaankin piristykseksi. Pue se ranteeseesi vaikkapa muutoin yksinkertaisen asun seuraksi. Väreiltään tämä rannekoru sopii upeasti vaikka pikkujouluunkin!

Rannekoru on koottu joustonauhaan, joka mahdollistaa helpon pukemisen ja riisumisen. Joustonauhan päät on tarkoituksella jätetty hieman pitkähköksi, jolloin ne saattavat pilkistää helmien välistä, kun korua venytetään riittävästi. Nauhan päät on helppo pujottaa piiloon helmien sisään. Halutessasi voit huoletta lyhentää päitä saksilla.

Rannekorun metalliset somisteet ovat nikkelivapaata korumetallia. Puu- ja savukvartsihelmet ovat 8mm. Korun sisämitta on n. 18cm.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.