Mantu-rannekoru riipuksella (vuorikristalli, hematiitti)
Mantu-rannekoru riipuksella (vuorikristalli, hematiitti)

Mantu-rannekoru riipuksella (vuorikristalli, hematiitti)

18,50 €
sis. 24 % ALV
Lämmin puu ja energeettiset kivihelmet muodostavat miellyttävän yhdistelmän rannekoruun. Sulkariipus tekee korusta astetta näyttävämmän. Lue tuotekuvaus alta.
Toimitus 1-3 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

Upea Mantu-rannekoru on aina uniikki! Valitse oma korusi intuition kautta. Kutsuuko juuri tämä koru sinua vai antaisitko sen lahjaksi?

Maanläheinen, lämmin puu on kevyt kantaa ranteessa. Valkoiseksi lakatuista puuhelmistä, vuorikristallista sekä hematiitista valmistettu rannekoru tuntuu miellyttävältä ranteessa. Metallinen sulkariipus antaa korulle hieman boheemin ja astetta näyttävämmän ilmeen. Aivan kuin ripaus mystiikkaa.

Vahva, mestariparantajanakin tunnettu vuorikristalli puhdistaa ja suojaa kantajaansa. Hematiitti tasapainottaa korun energioita maadoittavalla vaikutuksellaan. Hematiitti myös tarjoaa käyttäjälleen voimaa ja rohkeutta silloin, kun hän sitä tarvitsee.

Mantu-rannekoru sopii mainiosti niin arkeen kuin juhlaankin piristykseksi. Pue se ranteeseesi silloin, kun kaipaat vahvistusta. 

Rannekoru on koottu joustonauhaan, joka mahdollistaa helpon pukemisen ja riisumisen. Joustonauhan päät on tarkoituksella jätetty hieman pitkähköksi, jolloin ne saattavat pilkistää helmien välistä, kun korua venytetään riittävästi. Nauhan päät on helppo pujottaa piiloon helmien sisään. Halutessasi voit huoletta lyhentää päitä saksilla.

Rannekorun metalliset somisteet ovat nikkelivapaata korumetallia. Korun sisämitta on n. 17cm.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.