Mantu-rannekoru (kalsedoni, aventuriini)
Mantu-rannekoru (kalsedoni, aventuriini)

Mantu-rannekoru (kalsedoni, aventuriini)

15,00 €
sis. 24 % ALV
Pieneen ranteeseen sopiva koru on pääosin puuhelmistä koottu. Omaa energiaansa koruun tuovat vihreä aventuriini ja valkoinen kalsedoni. Lue tuotekuvaus alta.
Toimitus 1-3 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

Upea Mantu-rannekoru on aina uniikki! Valitse oma korusi intuition kautta. Kutsuuko juuri tämä koru sinua vai antaisitko sen lahjaksi?

Maanläheinen, lämmin puu on kevyt kantaa ranteessa. Pääosin puuhelmistä valmistettuun rannekoruun tuo omaa voimaansa valkoinen kalsedoni (8mm) ja vihreä aventuriini (6mm).

Koru sopii mainiosti niin arkeen kuin juhlaankin piristykseksi. Pue se ranteeseesi vaikkapa muutoin yksinkertaisen asun seuraksi.

Rannekoru on koottu joustonauhaan, joka mahdollistaa helpon pukemisen ja riisumisen. Joustonauhan päät on tarkoituksella jätetty hieman pitkähköksi, jolloin ne saattavat pilkistää helmien välistä, kun korua venytetään riittävästi. Nauhan päät on helppo pujottaa piiloon helmien sisään. Halutessasi voit huoletta lyhentää päitä saksilla.

Rannekorun metalliset somisteet ovat kullanväristä, nikkelivapaata korumetallia. Puu- ja kaldedonihelmet ovat 8mm ja aventuriini 4mm. Rannekoru sopii pieneen ranteeseen, sisämitta on n. 14cm.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.