Mantu-rannekoru (hematiitti, ruusukvartsi)
Mantu-rannekoru (hematiitti, ruusukvartsi)

Mantu-rannekoru (hematiitti, ruusukvartsi)

17,00 €
sis. 24 % ALV
Mustaa, puusta ja hematiitista valmistettua rannekorua piristää yksi, hennon vaaleanpunainen ruusukvartsi. Kaunis koru arkeen ja juhlaan. Lue tuotekuvaus alta.
Toimitus 1-3 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

Upea Mantu-rannekoru on aina uniikki! Valitse oma korusi intuition kautta. Kutsuuko juuri tämä koru sinua vai antaisitko sen lahjaksi?

Maanläheinen, lämmin puu on kevyt kantaa ranteessa. Mustaksi lakatuista 8mm puuhelmistä sekä upeista 6mm hematiittihelmistä valmistettua rannekorua piristää hennon vaaleanpunainen ruusukvartsihelmi.

Hematiitti on voimakas kivi, joka maadoittaa sekä suojaa kantajaansa. Pue hematiitti yllesi, kun kaipaat voimaa, rohkeutta ja tasapainoa päivääsi.

Koru sopii mainiosti niin arkeen kuin juhlaankin piristykseksi. Pue se ranteeseesi vaikkapa muutoin yksinkertaisen asun seuraksi.

Rannekoru on koottu joustonauhaan, joka mahdollistaa helpon pukemisen ja riisumisen. Joustonauhan päät on tarkoituksella jätetty hieman pitkähköksi, jolloin ne saattavat pilkistää helmien välistä, kun korua venytetään riittävästi. Nauhan päät on helppo pujottaa piiloon helmien sisään. Halutessasi voit huoletta lyhentää päitä saksilla.

Rannekorun metalliset somisteet ovat nikkelivapaata korumetallia. Korun sisämitta on n. 17cm

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.