Mantu-rannekoru (akaatti)
Mantu-rannekoru (akaatti)

Mantu-rannekoru (akaatti)

17,00 €
sis. 24 % ALV
Valkoisista puuhelmistä sekä kauniista, merenvihreästä akaatista tehty rannekoru. Raikkaat värit piristävät asua kuin asua. Lue tuotekuvaus alta.
Toimitus 1-3 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

Upea Mantu-rannekoru on aina uniikki! Valitse oma korusi intuition kautta. Kutsuuko juuri tämä koru sinua vai antaisitko sen lahjaksi?

Maanläheinen, lämmin puu on kevyt kantaa ranteessa. Pääosin valkoiseksi lakatuista puuhelmistä valmistettuun rannekoruun tuo omaa voimaansa upea, merenvihreä akaatti. 

Akaatti on hyvin maadoittava kivi, jonka kerrotaan olevan myös mainio meditaatiokivi. Akaatti antaa kantajalleen suojaa, rauhaa ja tyyneyttä. 

Pue akaatti yllesi silloin, kun kaipaat hieman lisää rohkeutta ja itsetuntoa.

Kauniin turkoosin väriset välirondellit lisäävät koruun hieman iloa ja antavat sopivasti pilkettä silmäkulmaan.

Koru sopii mainiosti niin arkeen kuin juhlaankin piristykseksi. Pue se ranteeseesi vaikkapa muutoin yksinkertaisen asun seuraksi.

Rannekoru on koottu joustonauhaan, joka mahdollistaa helpon pukemisen ja riisumisen. Joustonauhan päät on tarkoituksella jätetty hieman pitkähköksi, jolloin ne saattavat pilkistää helmien välistä, kun korua venytetään riittävästi. Nauhan päät on helppo pujottaa piiloon helmien sisään. Halutessasi voit huoletta lyhentää päitä saksilla.

Rannekorun metalliset somisteet ovat nikkelivapaata korumetallia. Helmet 8mm. Korun sisämitta on n. 17cm

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.