Käyntikorttien suunnittelupalvelu

Käyntikorttien suunnittelupalvelu

110,36 €
sis. 24 % ALV
Eikö sinulla ole vielä käyntikortteja? Vai kaipaavatko vanhat käyntikorttisi päivitystä? Brändin mukaiset käyntikortit saat nyt helposti! Lue tuotekuvaus alta!

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Sama pätee käyntikortteihin!

Visualistin ammattitaidolla suunnittelen sinulle juuri sinun brändiäsi tukevat painomateriaalit markkinointiisi.

Käyntikortti kertoo vähintäänkin sen, kuka olet, mitä teet ja miten sinut saa kiinni. Hyvä käyntikortti on brändisi näköinen, tunnistettava ja erottuva.

Perustietojen lisäksi käyntikorttiin voi lisätä kuvan sinusta tai yrityksesi toimitiloista, ajanvaraustaulukon tai vaikkapa QR-koodin, joka ohjaa suoraan verkkosivuillesi.


Mitä käyntikorttien suunnittelu kattaa?

Käyntikorttien suunnittelupakettiin sisältyy vakiomallisen käyntikortin suunnittelu- ja taittotyö 1- tai 2-puoleisena, haluamasi mukaan.

Valmiin, hyväksymäsi vedoksen saat sähköpostiisi painokelpoisena pdf-tiedostona, jolloin sinun on helppo teettää kortit valmiiksi haluamassasi painotalossa.

Osta käyntikorttien suunnittelupalvelu nyt, niin olen sinuun yhteydessä jo seuraavana arkipäivänä. Lähetän sinulle sähköpostitse lomakkeen, jossa kysyn perustietoja yrityksestäsi.

Lomakkeen täyttämällä varmistamme, että tilaamistasi visuaalisista suunnitelmista tulee juuri sinun brändiäsi tukevat ja massasta erottuvat.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.