Jatkumo, mini -korvakorut (aventuriini, vuorikristalli, tiikerijaspis)

Jatkumo, mini -korvakorut (aventuriini, vuorikristalli, tiikerijaspis)

15,00 €
sis. 24 % ALV
Suositun Jatkumo-korvakorun kauan kaivattu pikkusisar: Jatkumo, mini. Kaunis yhdistelmä punaista aventuriinia, vuorikristallia ja tiikerijaspista.
Toimitus 1-3 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

Suositun Jatkumo-korvakorun kauan kaivattu pikkusisar: Jatkumo, mini.

Aventuriini tunnetaan parantavana kivenä. Se hoitaa, vahvistaa, rauhoittaa ja auttaa kantajaansa uskomaan omaan itseensä. Punaisen aventuriinin vahvuus on voimistaa ja rohkaista kantajaansa. Sen myös kerrotaan tuuppaavan käyttäjäänsä aina vielä hitusen verran eteenpäin.

Vuorikristalli on tunnettu mestariparantajana. Sen kerrotaan korjaavan, puhdistavan ja vahvistavan kantajaansa, juuri siten, kuin tarve on. Vuorikristallin sanotaan myös auttavan keskittymisessä ja siksi se onkin mainio meditaatiokivi.

Tiikeri- eli maisemajaspis tunnetaan maadoittavana kivenä, joka tarjoaa kantajalleen vakautta ja tasapainoa. Sen kerrotaan auttavan käsittelemään piilotettuja tunteita sekä tukevan luovuudessa ja haaveiden visualisoimisessa.

Jatkumo, mini -korvakorujen siro, klassinen muotoilu toimii niin arki- kuin juhlapukeutumiseenkin. Hanki korut itsellesi arjen iloksi tai ilahduta läheistäsi uniikilla korulahjalla! Jokainen koru on uniikki yksittäiskappale. Kuuntele intuitiotasi, kutsuuko tämä koru sinua?

Koruissa olevien kivihelmien halkaisijat ovat 6mm ja 4mm. 

Renkaan materiaali on ruostumaton teräs ja halkaisija 20mm. 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.