Jatkumo-korvakorut (akaatti, kalsedoni, kultapyriitti)

Jatkumo-korvakorut (akaatti, kalsedoni, kultapyriitti)

15,00 €
sis. 24 % ALV
Iloiset, aurinkoiset Jatkumo-korvakorut. Keltainen akaatti, valkoinen kalsedoni sekä kultapyriitti tuovat pukeutumiseen pilkahduksen auringonvaloa!
Toimitus 1-3 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

Akaatti tunnetaan voimakivenä sekä loistavana meditaatiokivenä. Se suojelee, vahvistaa ja rohkaisee kantajaansa. Akaatin kerrotaan myös lataavan ja voimistavan muita lähellään olevia kiviä.

Kalsedonin kerrotaan olevan oiva meditaatiokivi, joka auttaa tuomaan julki ne asiat, jotka sisimmässä mieltä painavat. Sen sanotaan myös auttavan käyttäjäänsä hyväksymään aidon itsensä.

Kultapyriittiä kutsutaan myös katin- tai kissankullaksi. Sen kerrotaan omaavan niin maadoittavia vaikutuksia kuin vahvaa tulienergiaakin. Kultapyriittiä voidaan käyttää myös avuksi omien unelmien tai uuden alun toteuttamiseen.

Jatkumo-korvakorujen klassinen muotoilu toimii niin arki- kuin juhlapukeutumiseenkin. Hanki korut itsellesi arjen iloksi tai ilahduta läheistäsi uniikilla korulahjalla! Jokainen koru on uniikki yksittäiskappale. Kuuntele intuitiotasi, kutsuuko tämä koru sinua?

Koruissa olevien kivihelmien halkaisijat ovat 8mm, 6mm ja 4mm. 

Renkaan materiaali on ruostumaton teräs ja halkaisija 25mm. 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.