Toimitusehdot

Toimitus- ja maksuehdot

Yleistä

Sadun Putiikki on Sadun Markkinointitoimiston ylläpitämä verkkokauppa, jossa tuotteita myy Sadun Markkinointitoimisto, Satu Sankala (3197859-7, Formansuontie 50 95100 Kuivaniemi, 040 620 2100). Sadun Markkinointitoimisto pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout. Voit maksaa ostokset kaikilla Klarna Checkoutin tarjoamilla maksutavoilla. (Laskusta ja osamaksusta Klarna Checkout voi veloittaa maksutapalisää oman hinnastonsa mukaisesti.)

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan, kirje tai postipaketti. Suomessa käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut.

Postitamme tuotteitamme ainoastaan Suomen rajojen sisällä.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Digitaaliset tuotteet toimitetaan ilman toimituskulua tilaajan sähköpostiin.

Toimitusaika

Toimitusajalla tarkoitetaan sitä aikaa, jolloin tilaukset toimitetaan Sadun Putiikin varastosta kuljetusyhtiön haltuun. Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-2 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Postin arvioima kuljetusaika kirjeelle on pääsääntöisesti neljä (4) työpäivää. Paketti kulkee yleensä nopeammin.

Digitaaliset tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti tilausta seuraavaan arkipäivään mennessä.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


Sähköposti: putiikki@satusankala.fi

Puhelin: 040 620 2100

Asiakaspalvelu on avoinna ma-pe 9-18.