Peruutusehdot

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla fyysisillä tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta lukien.

Jos haluat palauttaa tilaamiasi tuotteita, ota ensin yhteyttä myyjään sähköpostitse putiikki@satusankala.fi tai puhelimitse 040 620 2100.

Tuotteiden palautus tapahtuu aina Postin kautta. Jos haluat palauttaa tuotteen/ tuotteita, ota yhteyttä Sadun Putiikkiin. Saat sähköpostitse palautuslomakkeen, jonka täytät huolellisesti palautettavien tuotteiden mukaan. Palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja jälleenmyyntikelpoisia.

Palautuskustannuksista vastaa asiakas.

Palautetuista tuotteista tehdään maksunpalautus Klarnan kautta asiakkaan käyttämällä maksutavalla. 

Ladattavia tuotteita ei voi palauttaa.

Tilauksen peruuttaminen

Verkkokaupasta tehdyllä tilauksella on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus (kts. Palautusoikeus). 

Tilausta ei kuitenkaan voi peruuttaa enää tilausvahvistuksen jälkeen, vaan peruutus tehdään palautuksena, jolloin palautuskustannus jää asiakkaan maksettavaksi.

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole peruutus! Mikäli tilaus jätetään noutamatta ja paketti palautuu kuljetusliikkeen toimesta takaisin lähettäjälle, palautuskustannukset tulevat maksettavaksi asiakkaalle.

Peruutetun tilauksen maksu palautetaan Klarnan kautta asiakkaan käyttämällä maksutavalla. Mahdolliset palautuskulut vähennetään palautettavasta summasta.

Ladattavilla tuotteilla, jotka asiakas saa käyttöönsä heti tehtyään tilauksena, ei ole peruutusoikeutta.

Kuluttajansuojalaki ei koske yritysten välistä kauppaa.