Mantu Design

Uniikit korut, jotka syntyvät luonnonmateriaaleista intuition ohjaamana. Upeat puolijalokivet, joiden energeettisistä ominaisuuksista on puhuttu jo ammoisina aikoina.
Luonto, maadoittuminen, voimaantuminen, ehkäpä myös hieman mystiikkaa.
Tästä kaikesta syntyi nimi 
Mantu Design.

Mantu Design -suomalaista käsityötä

Mantu Design on suomalainen käsityötuotteiden suunnittelija ja valmistaja. Mantun keskipisteenä ovat kivihelmistä valmistetut korut. Korujen ohella valmistuvat erilaiset neuleet ja myös oma, vaihtuva postikorttimallisto. Kivikorut ja muut tuotteet ovat pääosin uniikkikappaleita ja jokainen luomus syntyy intuitiosta.

Mantu Designin toimintaa ohjaavat yrittäjälle tärkeät arvot: kotimaisuus, avoimuus, luonnonläheisyys ja aitous. Mantun tavoitteena on tuoda kauniita, uniikkeja ja voimauttavia tuotteita ihmisten saataville kohtuulliseen hintaan. Tärkeää on myös, että mikään tuote ei ole suuren massatuotannon aikaansaannos.

Vaikka Mantu Designin kivikorut valmistuvat intuition pohjalta, vaikuttaa suunnittelutyön taustalla tietämys erilaisten puolijalokivien energeettisistä ominaisuuksista. Usein korkeavärähteisiin kiviin yhdistetään maadoittava elementti, jotta energiat pysyvät tasapainossa.

Mantun korujen yhteydessä en kuitenkaan lähde avaamaan eri kivilajien ominaisuuksia, vaan toivon, että valitset korusi oman intuitiosi avulla. Tartu juuri siihen kivikoruun, joka tuntuu sinua kutsuvan ja joka tuntuu omaltasi.


Iloisia ostoshetkiä!

- Satu