Sadun Putiikki - Sadun Markkinointitoimisto

Mantu Design

Sadun Putiikki on suomalaisen Mantu Designin oma verkkokauppa. Täältä löydät täydellisen valikoiman uniikkeja, persoonallisia kivihelmikoruja.

Tervetuloa ostoksille!

Ajankohtaista!

Tervetuloa Sadun Putiikkiin!

Mahtavaa, että löysit tiesi Putiikkiini, lämpimästi tervetuloa!

Sadun Putiikin verkkokaupasta löydät Mantu Designin valmistamat energeettiset kivikorut sekä Sadun Markkinointitoimiston ladattavia markkinointioppaita ja markkinointipalveluita.

Mantu Design -korut valmistetaan Iin Kuivaniemellä, Pohjois-Pohjanmaalla. Jokainen tuote on tehty ajatuksella ja tunteella, intuitiota kuunnellen. Kaikkia tuotteitamme on valmistettu vain pienet erät ja suurin osa käsityötuotteista on uniikkikappaleita. Siksi kannattaa toimia nopeasti, kun johonkin tuotteeseen ihastut!

Korujen osat tulevat meille suomalaiselta toimittajalta ja kaikki korujen metalliosat on testattu Suomessa, jotta ne varmasti täyttävät Suomessa voimassa olevat turvallisuusmääräykset.

Voit lukea lisää yrityksestämme täältä!

Yrittäjän omakuva

Tervehdys!

Satu tässä hei! Olen yrittäjä, visualisti, Mantu Designin suunnittelija ja käsityötuotteiden valmistaja.

Perustin Sadun Putiikki -verkkokaupan, sillä kaipasin kanavaa tuoda omaa designiani ja käsitöitäni esille.

Putiikin verkkokaupasta voit ostaa myös Sadun Markkinointitoimistolle laatimiani ladattavia tuotteita, kuten markkinoinnin e-oppaita sekä markkinointitoimistoni kautta tarjoamiani palveluita.

Sadun Markkinointitoimistoon